OM MOVEAT

om moveat

MOVEAT – Vad är det?

MovEat är kul, kreativa och anspråkslösa mat- och dryckesvandringar som man gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner och andra matglada. Upptäck lokala pärlor och häng med olika mathjältar på mysiga delis, doftande bagerier, originella kryp-in, mysiga krogar och coola barer. Ställen som drivs av lokala personligheter med en passion kring mat och dryck och som är måna om att lyfta fram sina kvarter. Det vill säga, att verka för det som gör skillnad.

Du väljer – promenera eller cykla dig fram till våra handplockade platserna. Vi har valt ut det smaskigaste av lokala smakbitar och munsbitar till dig.

MOVEAT – Varför då?

Vår ambition är att du ska upptäcka de lokala smakerna och platserna. Du får det genuina som ger dig en sann känsla och smak för platsen. Vi är obevekliga i vår tro att det bästa sättet att förstå en plats, oavsett om det är en småstad, storstad eller långt ute på landet, är genom den lokala maten. MovEat är designad för att finnas var som helst ute i världen där det finns en lokal matvärld och matverksamhet som bidrar med äkta matglädje och matkunskap.

om moveat
moveat företaget

MOVEAT – Hur funkar det?

Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi handplockat tio stopp till dig. På varje stopp får du en smakbit som ger dig en bra känsla för stället. I din biljett ingår tio smakportioner på noga utvalda restauranger, caféer, delikatessbutiker m.m. På det första smakstoppet hämtar du ut ditt foodie-armband. Här får du också din karta, din meny och din första smakportion. 

Armbandet ger dig en smakportion på varje ställe och du betalar själv det du önskar dricka på plats. Kartan gör det lätt att hitta och menyn ger en föraning om vad som väntar. Är du vegan ser vi till att du blir serverad veganmat på samtliga ställen.

“Vi har skapat MovEat för nyfika människor som älskar att upptäcka mat och dryck i olika former i kombination med rörelse.”

 

Charlotta Ranert

Grundare MovEat

VI ÄR MOVEAT

MovEat är en kulinarisk upplevelse sprungen ur den skånska myllan. Skapad för att vi vill dela det vi älskar mest med andra matglada. Att upptäcka lokala pärlor och hänga med olika mathjältar på mysiga delis, doftande bagerier, originella kryp-in, mysiga krogar och coola barer. Därför gör vi MovEat. 

CHARLOTTA

VD & GRUNDARE

Professionell foodista, affärs- och konceptutvecklare, connector of people & ideas, VD för Pink Chili med fokus på gastronomi och upplevelseindustri.

SANNA

PROJEKTLEDARE, SKÅNE

Matkreatör och matinspiratör, projektledare och kommunikatör med en hand i grytan och en bland workshops och event.

SIMON

MARKNADSCHEF

Entreprenör och foodie, passionerad marknadsförare och nyfiken människokännare. Har arbetat med matkoncept i såväl Sverige som utomlands.

NINNI

PROJEKTLEDARE

Passionerad matnörd som kombinerar ordning och struktur med att leva, andas och tänka mat, dygnet runt.