MALMÖ

Håll ut! Vi planerar för fullt inför nästa MovEat. Så fort allt är klart kan du läsa mer och boka dina biljetter här.

NÄR ÄR NÄSTA MOVEAT?

Fyll i din e-mail så håller vi dig uppdaterad om framtida MovEat och biljettsläpp. Vi delar inte din mailadress med någon annan.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

I Malmö finns MovEat Food Walk och MovEat Cocktail Walk. MovEat Food Walk är vårt orginalkoncept som alltid föregår på lördagar. Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi valt ut tio stopp till dig. Härliga nedslag hos lokala mathjältar som driver och skapar smakladdade världar som till exempel hemgjord glass, nyrostat kaffe, lokala ostar, moderna viner och andra goda äventyr. På varje stopp får du en smakbit som ger dig bra känsla för stället.

 

Cykla eller promenera, du väljer takt och turordning. Missa för den delen inte att njuta allt annat som kvarteren erbjuder. En konstateljé, en solig husvägg eller kanske en oväntad happening. Oavsett vad du väljer gör vi allt för att du ska få en ljuvlig matupplevelse och bra känsla för området.

 

Under MovEat Cocktail Walk står drycken i fokus. Du får upptäcka åtta cocktailbarer vars smaksäkra bartenders har komponerat ihop små coctails och mocktails. Åtta smakupplevelser som självklart kan kombineras med smarriga smårätter och snacks som är speciellt utvalda för att passa till den utvalda drycken. Precis som för MovEat Food Walk så besöker du de åtta stoppen i valfritt tempo och i precis den ordning du själv vill.