HELSINGBORG

INFORMATION OM BILJETTSLÄPP

På grund av tekniska problem blir vi tyvärr tvungna att skjuta upp det planerade biljettsläppet i tre dagar. Biljetterna till MovEat i Helsingborg den 31 aug släpps onsdagen den 24:e april kl 12:00. Tack för din förståelse.

Håll ut! Vi planerar för fullt inför nästa MovEat. Så fort allt är klart kan du läsa mer och boka dina biljetter här.

NÄR ÄR NÄSTA MOVEAT?

Fyll i din e-mail så meddelar vi dig om kommande MovEat och biljettsläpp i Skåne före alla andra. Vi delar inte din mailadress med någon annan.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

I Helsingborg finns MovEat Local Taste som är vårt orginalkoncept som alltid föregår på lördagar. MovEat är en unik mötesplats för matälskare runtom i världen som vill samlas kring mat och dela härliga upplevelser. Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi valt ut tio stopp till dig. Härliga nedslag hos lokala mathjältar som driver och skapar smakladdade världar som till exempel hemgjord glass, nyrostat kaffe, lokala ostar, moderna viner och andra goda äventyr. På varje stopp får du en smakbit som ger dig bra känsla för stället.

 

Cykla eller promenera, du väljer takt och turordning. Missa för den delen inte att njuta allt annat som kvarteren erbjuder. En konstateljé, en solig husvägg eller kanske en oväntad happening. Oavsett vad du väljer gör vi allt för att du ska få en ljuvlig matupplevelse och bra känsla för området.