LET'S MOVEAT

MovEat är kul, kreativa och anspråkslösa mat- och dryckesvandringar som du gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner och andra matglada. Upptäck lokala pärlor och häng med olika mathjältar på mysiga delis, doftande bagerier, originella kryp-in, mysiga krogar och coola barer. Ställen som drivs av lokala personligheter med en passion kring mat och dryck.

STÄDER

tupp-knapp

VAD ÄR MOVEAT?

En kul, kreativ och anspråkslös mat- och dryckesvandring som du gör i egen takt, själv eller tillsammans med vänner och andra matglada. Upptäck lokala pärlor och häng med olika mathjältar på mysiga delis, doftande bagerier, originella kryp-in, mysiga krogar och coola barer.

Ställen som drivs av lokala personligheter med en passion kring mat och dryck och som är måna om att lyfta fram sina kvarter. Du väljer – promenera eller cykla dig fram till våra handplockade platser. Vi har valt ut det smarrigaste av lokala smakbitar och munsbitar till dig.

VARFÖR MOVEAT?

Vi är obevekliga i vår tro att det bästa sättet att förstå en plats, oavsett om det är en småstad, storstad eller långt ute på landet, är genom den lokala maten och drycken.

Vår ambition är att du ska upptäcka de lokala smakerna och platserna. Du får uppleva det genuina som ger dig en sann känsla och smak för stället. MovEat är designad för att finnas var som helst ute i världen där det finns en lokal matkultur och matverksamhet som bidrar med äkta matglädje och matkunskap.

MOVEAT
glass-knapp

HUR FUNGERAR MOVEAT?

Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi handplockat tio stopp till dig. På varje stopp får du en smakbit som ger dig en bra känsla för stället. I din biljett ingår tio smakportioner på noga utvalda restauranger, caféer, delikatessbutiker m.m.

På det första smakstoppet hämtar du ut ditt foodie-armband. Här får du också din karta, din meny och din första smakportion. Armbandet ger dig en smakportion på varje ställe och du köper själv det du önskar dricka på plats. Kartan gör det lätt att hitta och menyn ger en föraning om vad som väntar.

SKRÄDDARSYDD MOVEAT

Har du ett matsuget gäng, en grupp eller ett sällskap med foodies? Vi ordnar privata och skräddarsydda MovEats utifrån dina önskningar. Hör av dig och berätta vad du är intresserad av, så kokar vi ihop något fantastiskt om du önskar ett särskilt område, kök eller koncept.
kräfta moveat

#MOVEAT